-->

2011/03/05

Beddua sözleri / Mesajları / Resimli / Sert / Ağır / Nefret / Dolu / Sözler

paylaş
"Titresin yüreğin ürpersin bedenin. Sevgiye hasret kalsın beni öldüren kalbin acı ve korkuyla geçsin bütün günlerin. Benden beter olasın beni yıktığın için"

"Hala unutmadım bana verdiğin o sözleri. Ellerimi tutup o aşk yeminlerini. Nasılda sözünü unuttun be zalim inanmıştı sana bu sevgi dolu kalbim"

"O lanet olası gururun bittiğinde sakın geri dönme… Çünkü senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlayacaktır."
"Bana beddua ediyormuşsun. DuanIa yaşamadım ki, bedduanIa öIeyim."

"Ben sana ne yapmıştım ki KAHROLASI? Büktün boynumu, ağlattın boş yere. Ben sana, beni sev mi dedim LANET OLASI? Düşürdün beni dilden dile."

"Sevgi gösterceksin, söylemek yetmez. Sevgi gözlerdedir, sözlerin yetmez. Sevgi herşeydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksin benim gibi ama yüreğin yetmez…"

"Sen bir yıldız olsan, gökyüzü benim. Parlaklığına fazla güvenme, kayar gidersin. Unutma ki güneş doğduğunda sen bir hiçsin, sen benim nefretimsin!"
"Kimine duadır, kimine de beddua; kime ne yaşattıysan onu yaşa."

"Özür dilerim ellerini tuttuğum için. Özür dilerim gözlerine baktığım için. Özür dilerim seni sevdiğim için. Ve çok ama çok özür dilerim, seni İNSAN yerine koyduğum için!"

"Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hançer misali gezerim, bu satırları okursan çok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!"

"Yıllar derdin, yıllar geçti. Hayatım derdin, sayende hayatım mahvoldu, şimdi ne diyeceksin? Bırak da bir kere ben birşey diyeyim: Sana yazıklar olsun!"
Yine de beddua edemem sana; AIIah ne mutIuIuğun varsa versin. Özdemir Asaf

"Ağlamaktan gözlerine kan dolsun, mezarını görmeden gençliğin solsun, bu kahpe dünya sana mezar olsun benden başkası seversen eğer."
"Bu sene ihanet ve şerefsizIik moda olmuş anlayamıyorum ki bir sene de insanlık moda olsa ne olurdu?"
"Ağlamak çocuklara, affetmek Allah’a mahsustur. Olur da birgün yanlış yaparsan, çocuk değilim ağlamam, Hayatta seni affetmem.

"Eğer hayat birgün bize oyun oynayıp, seni başkasının kollarına atarsa; seni dansa kaldıracak ilk müzik benim cenaze marşım olsun…"

"Sen varya hayatta nefret ettiğim kişisin ve KİN ÖFKE NEFRETLE birleşiksin."

"Allahtan tek bir dileğim var azrail geldiğinde yanyana olalım ki sende öl!!!"
"Verdiği umudu geri alan, aldığı Ahı da güle güle kullansın"

"Senin havanın attığın yerlerde benim rüzgarım eser."

"Bir bulut sarsın evinin damını. Azrail beklesin almak için canını. Ben değil aşkım emsin kanını. Damarların kurusun beni yıktığın için. Giydiğin en güzel elbise kefenin olsun. Yılanların olduğu yerde mezarın olsun Mezar taşında veremli yazılı olsun. Okuyanın olmasın beni yıktığın için."

"Sırat köprüsü vardır inşaallah geçemezsin… Melekler soru sorar inşaallah bilemezsin… Şayet girersen o cehennem denilen yere.. Çıkışın olmasın beni unuttuğun için…"
İncittiğiniz insanın, gönlünü ve kalbini kırdığınız insanların bedduasından korkunuz... Hz.Muhammed (S.a.v)

"Bumuydu senin bana olan yüce sevgin. Sildim artık kalbimden yoksun benim için. En büyük yalanlar sendeymiş meğer. Beddualar ancak senin gibilere değer."

"Seviyorum diyip birakıp giderler. O sözlerin yazılmıştı çıkmazdı kalbimden. İnanmIştIm ayrIlIk yok bizde derken. Zalim hiç mi acımadın bırakıp giderken."

"Kolaydı değimli terk edip elinin tersiyle kenara ittin. Gönlümde açan gülü kopardın, dibinden yaşama umudumu aldın elimden."
Dilerim Allah'tan, gülmesin yüzün Gönlüne eş olsun, dert ile hüzün Huzura ermesin, benliğin özün Benden başkasını, seversen eğer Özleyen arayan, soran olmasın Acılar bitmesin, çilen dolmasın Gönül yaraların, deva bulmasın Benden başkasını seversen eğer Sevgiden şevkatten, mahrum kalasın Eşinden dostundan, hep ah alasın Cennetten kovulan, tek kul olasın Benden başkasını, seversen eğer Bülent Ersoy

"Gidişin ruhumu söktü bedenimden ihanetin kurşun gibi deldi. Yalan sevgilere gönlüm artık kanmaz. Senin gibi köpeklere kapılar açılmaz."

"Ömrümden günlerimi koparıp ta gittin Allahım cennetinden mahrum eylesin. Senin gibilerine yaşam vermesin. Defol artık al bende kalmasın bir şeyin."
"Ey yar ; Beddua edebilirim sana meseLa ; Hayatıma girişin olsun çıkışın olmasın diye.."

"Yaktın sevgi denen duygularımı, Yıktın dağlar gibi umutlarımı, Çaldın bugünümü yarınlarımı, Gel canımı da al acımıyorsan.."

"Adım Attığın Taş Ayağının Altında çatır çatır çatlasın… Tuttuğun Dal Kökünden Sökülsün .. Dilerim Allahdan Beyaz Gelinliğin Karalara Bürünsün… Al Kuşağin Pis Kanınla Sulansın .. Evinde Ocak Yanmasın. Damına Guneş Dogmasın Vefasız.."

"Ot Bitmesin Toprağında. Bülbül Ötmesin Dalında. Soyun Yürümesin Kitapsız. Gül Yüzün Gülmesin. Dileğimdir Pamuk Elin Tutmasın Ahtımdir.. Ayakların Yol Gormesin. Tek duamdır Hayırsız."

"O ipek saçların bir bir dökülsün. Öksürdükçe içinden ciğerlerin sökülsün. Herkes neşe içindeyken senin boynun bükülsün. Geçsin bütün ömrün ağlamakla geçsin."
"Ben beddua biImem. AIIah her şeyi hakkıyIa biIendir, ona bırakıyorum."

"Gözlerinden yaşlar hiç eksik olmasın. Kulakların tıkansın, güzel söz duyamayasın. Kör olsun o güzel gözlerin hayatı göremeyesin. Azrail’i bekleyesin canını alması için.."

"En sevdiğin nerdeyse tabutuna sarılsın. Yılan akreple dolan yere mezarın kazılsın. O mezar taşına da Allahsız yazılsın. Dilerim Allah’tan cehennemde yanarsın."

"Kiyamete kadar inşallah sürünürsün. Yarının bu günden de beter görünsün. Dilerim senide zalimin biri sevsin. Kurduğun yuvanda mutlu gün göremeyesin."
"Sevdiğin kadar sevilirsin aşk değil, ticarettir. Üzdüğün kadar üzülürsün beddua değil, ilahi adalettir.."

"Göz yaşların hiç dinmesin, yüzün hiç gülmesin. Sevdiğini görmeden toprağa gömülesin. Kaybolsun ümitlerle yok olsun hayalin. Cehennem ateşiyle yansın o tenin.."

"Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askına bedduam nede sana kinim var, Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahşere kadar sevmeye yeminim var!"
"Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla ALLAH arasında perde yoktur." Hadis-i Şerif; Buharî.
Sonsuza dek beddua okumak istiyorsun ona biliyorum ama yapma! Sadece Allah'a havale et. En doğrusunu o bilir. Bir tek o'na sığın. Tek dayanağın rabbin olsun. Kahraman Tazeoğlu

"ÇıkarsınIar seni satışa, bir Iira verirsem Ianet oIsun!"