-->

2014/09/09

Dini aşk sevgi sözleri / resimli

paylaş
"Çok üşümüştü; Elimi tut ısınırsın, dedim.. Günah dedi. Bir daha sevdim :)" "Çocuk babasına sorar; Baba senin hiç sevgilin oldu mu..? Baba cevap verir; Bir tek sevgilim oldu, O da Allah.. Çocuk şaşırır,peki ya annem; Baba gülümser; O bana sevgilimin hediyesi..." "Tek isteğim Rabbimin beni sevmesi. Geri kalan tüm sevgisizliklere katlanabilirim.."
Her şeyi senin için var ettim diyen RABBİNE : herşeyi senin için terkettim diyebilmektir AŞK .. Şems-i Tebrizi Bir din kardeşinizi seviyorsanız, sevdiğinizi kendisine bildirin! [Buhari] Ey Gönül! Dikkat et, ahir zaman bu!  Nefsine uyupta surete aldanma!  İblisin bile maşaAllah dediği kullar var.  Seveceksen sev vefa nedir, takva nedir bileni!  İçinde cennet saklayan virane kullar var!     Mevlana "Sonra dedim ki! Namaz kılmayan yardan kork! O Allah’ı terk etmiş, seni mi Terk etmeyecek?" Allah'ım bizi, düştüğümüz uçurumları derin bir aşk zannetmek yanılgısından koru. Kahraman Tazeoğlu "Sevdiklerimizi sana emanet ediyoruz Allah'ım, Zira sen; emanetleri kaybetmeyensin.."
"Ey Yüreğime en çok Yakışanım , Ahiretimin Meyvesi Yarim, Dua Dua dökülesim var yüreğine.."
Sevdiğinizi Allah rızası için sevin.. Böylesi daha anlamlı ve daha güzel.. | İsmail Nazlım "Ey Yar..! Hadi bir Sünnet kopsun yüreğinden.. Kördüğüm gibi Sev beni" "Çıkma teklifi de neymiş? Niyet ettim Allah rızası için seni sevmeye.. Sende beni sevmeye niyet eder misin?" AŞK; Aramak değil ALLAH'a bırakmaktır. Bilmektir O'nun Yar'ı vesileler ile karşına getireceğini.. Sümeyye Yurtsever
"Yar dediğin? Allah'ın emri Peygamberin kavli ile girebilmeli yüreğine. Sana Allah adıyla gelebilmeli.. Ve İlk suali iş değil, Namaz olmalı.."
Tevafuk bu ya belki bir gün, aynı duaya Amin deriz Eyüp Sultan'da. | Uğur Koca
Sen benim buğday tarlamda açan Peygamber emaneti gelincik çiçeğimsin l Seyfettin Nazlım
Sonra doğru zamanda ve doğru yerde karşıma çıkacak tek bir kalp için diğer tüm kalplerden kaçmam gerektiği yazılmıştı alnıma. Duydum, işittim, hissettim ve itaat ettim. | Mefkûre Malhun Keskin
Seni bana dert olarak yaratan Allah, Dermanımı da bir başka gönülde mutlaka saklamıştır.. Can Murad Gürvil
"Yakışıklı olacağına takvalı olsun.. Parası olacağına ahlaklı olsun."
Nasip diyorum.. Birbirimize yazılmışsak, kederleri aşıp kaderimizde buluşacağız... Mesud Topal
Sessizce sev.. Usulca.. Kainatı telaşa vermeden.. Melekleri ürkütmeden sev... Kemal Sayar