-->

2014/12/07

Mutluluk sözleri / resimli / güzel

paylaş
"Sabah kahvaltıda, çay kaşıklarının sesi birbirine karışıyorsa; Bu mutluluğun sesidir. Ve Anneniz karşınızda oturuyorsa, Oturduğunuz yer tam olarak cennettir." "Sizin için ismen dua eden insanlar varsa, mutlu olmak için başka bir sebep aramanıza gerek yok..." Bir güzellik yap kendine. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Paul Auster "Mutluyum... Çünkü düştüğümde de, kalktığımda da, Şükretmesini bildim... Elhamdulillah..." "Mutlu olmak istiyorsan bazı şeyleri sallayacaksın... Mesela; Bebeğimizin beşiğini.. " "Mutluluk elinizdeyken hep ufak görünür, ama bir kere bırakın ve birdenbire ne kadar büyük ve değerli olduğunu öğrenirsiniz."
"Ev ne kadar ufak olursa olsun, içinde saygı, sevgi, birlik ve beraberlik varsa, işte o ev mutluluğun tek adresidir.." "Unutmayın; Yanında çocuk gibi mutlu olduğun kişi; sahip olduğun en değerli şeydir."
Mutlu insanlar; Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir. - Charles Bukowski
Güldürebilmek mesele değil ki, onu soytarılar da yapıyor. Gözlerinin içini güldürebiliyor mu? Ondan haber ver.. Charlie Chaplin
"Evliler boşanmak istiyor, Bekarlar evlenmek… İşsizler çalışmak istiyor, İşi olanlar çalışmaktan bıkkın.. Fakirler zengin olmak istiyor, Zenginler bir parça huzur… Ünlüler saklanıyor, Ahali ün peşinde.. Siyahlar beyaz olmak istiyor, Beyazlar bronzlaşmak.. Demem o ki, Mutlu olmak istiyorsan, Sahip olduklarının farkında ol ve olduğun hale şükret…"
Ve mutluluk bir kibrit çöpü.. Artık ne kadar yanarsa... Edip Cansever
"Çikolata yerken bile mutlu olan bir kadını mutlu edememek sizin başarınız."
"Bir kadının güzel gözükebilmesi için; süslenmesi değil, mutlu olması gerekir..."
Ulaşamadığım hiçbirşey üzmez beni.. Çünkü elde ettiğimde mutlu olacağımın garantisi Yok.. | Sümeyye Yurtsever
Görünce mutlu olduğumuz insanlar var. Allah onların sayısını arttırsın. - İbrahim Tenekeci