-->

2011/03/06

Özlem Hasret mesajları sözleri / resimli

paylaş
Öyle tütüyorsun ki gözümde, Hamd olsun, hasret çekiyorum. Cahit Zarifoğlu
"Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların ansızın çınlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun."

"Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar, yaşama sebebimsin ekmek kadar su kadar, ayrılığın özlemin hepsinin ayrı hissi var, seni özlemekte güzel sevmek kadar."

"Seni bu köşede beklerken günleri saydım, saatleri saydım, gün bitti, gece bitti, ben bittim ama sen yine gelmedin, ben yine seni bekledim."

"Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır."

"Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alem de hangi düşlerde isen gel çünkü gülüşünü çok özledim."

"Yorgunum özlemekten hayalini ağlarım gözlerimde yaşlar seli bir seni unutmadım yıllardır birde ben ağlarken gittiğini dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda…"
"Eskiden harfler daha mı kıymetliydi? Bir mektup yetermiş aylar süren ayrılıkların sessizliğini kapatmaya."

"Benden çok uzakta olsan da sana sarılıp dokunamasam da sana sesimi duyuramasam da kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ben kadar özlediğini biliyorum."

"Sen hasretimsin, kaderimsin, yaşayamadığım günlerim sevgisine doyamadığım akşam gözlü yarimsin. Seni çok seviyorum askerim.

Bu aksam yine sensizlik düştü içime, bu aksam gözlerin doğdu yüreğime, çekilmez oldu hasretin bedenime, ağladım anılara sessizce bu aksam ölmek istedim yine habersizce."

"Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum, artık benimde bir gökyüzüm var…"
"Bir şeyi özleyeceksen, en çok da kendini özle. Masumluğunu, Çocukça saflığını, Hiçbir kire bulaşmamış zamanını."

"Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim."

"Sana ansızın vuruldum, kavgada yediğim yumruk gibi, hiç acıtmadın, bittiğinde kavga, aynada baktığımda kendime yüreğimde kapanmayacak bir yara olmuş ve sen bitanem uzaktan uzağa sen gülüşler atarken ben bir yarama bir sana bakıp sessizce seni özleyerek olumu bekliyorum."

"Gel desem seviyorum seni don desem seni nasıl özledim bir bilsen…"

"Kaybetme korkusu ta içimdeyken, bekle diyorsun, döneceğim bir gün. Beden beklemesine bekliyor ama yürek kan ağlıyor sensiz gecen her gün…"

"Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya olurdum görsem ömrümden uzansa sensiz geceler…"

"Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup seni özlemekten."
"Benden duymana gerek yok. Rabbim hasretimi, özlemimi kalbine duyursun .."

"Merhaba hüzün adası.. ben duygu gemisi… gecenin karanlığında yanaştım limanına…yüküm mutluluk… kulak ver bak ne diyor gemide ki ses: özledim seni…. biriciğim…"

"Ne geceler bekler sabahı ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı seni beklediğim kadar…"

"Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde aklına takılırsa uzaklar ve birde kulakların çınlarsa amansız, bil ki bir yerler de özlenmişsindir…"

"Zaman geçmezdi inan sana kavuşmanın umudu olmasaydı, can dayanmazdı inan eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı, her gece dua ettim tanrıya duysun diye sana verdiğim sözü tutmaya ömrüm yetsin diye, ölüm gelip almadan önce sana dönmek boynumun borcu, boşuna çekilmedi bunca acı, dayan ne olur biraz daha dayan, bu yalnız gecen akşamları sana unutturmak boynumun borcu."

"Gözlerim baharı görmez oldu tenim güneşi duymaz oldu içimdeki tek özlem sevgin gözlerimdeki yaş dinmez oldu…"
Dışarıya yağmur, yüreğime hasret, fikrime sen... Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden bir bilsen... Cemal Süreya

"Seninle elele gezmek sana sarılıp yıldızları seyretmek göz göze ağlayıp gülmek yaşamak istediğim son anlar oldu.."

"Gündüzün rengine benzemez gecenin rengi, üşütür ayaz korkutur karanlık, Bir gariplik bir hüzün var içimde, ya bu şehirde ben fazlayım yada yanımda biri eksik…"

"Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık… Özlemeyi özledim. Özlemeye değer ne kaldıysa…"

"Sevgin değil sensizliğindir kahreden, yalnız sesim değil yüreğimdir titreyen, gözlerim mi sanırsın seni tek bekleyen yüreğimi bırak ruhumdur seni özleyen."

"Uzakta olman hiç bir şeyi değiştirmez güneşte benden uzakta, ayda ama hiç bir günüm güneşsiz hiç bir gecem aysız geçmiyor. Tıpkı yüreğimin (sensiz) olmadığı gibi…"

"Gelecekse beklenen beklemek güzeldir… Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir… Sevecekse sevilen: İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR…"
Aşık hiç yalnız kalır mı azizim... Yar çıksa kapıdan hasreti gelir... Serdar Tuncer

"Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem…"

"Beklemek güzeldir güzelim Dönecekse eger beklenen… Özlemek güzeldir güzelim Özlüyorsa eger özlenen.."

"Herzaman duyamadığımız o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yağmur arkasında saklı olan toprak kokusu gibi ortaya çıksa keşke…"

"Özledigim ne sensin ne de bir başkası… Özlediğim gerçekten hissetmeden bana “seni seviyorum” demeyecek biri.."

"Hani insan alamak ister, Gözlerinden yaş gelmez! Hani gülmek ister, yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! İşte o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!"

"Gözlerimi kapattığım an gözümün önünde konuşmaya başladığımda ismin ağzımda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin?"

"Özlem bence ne birşeye duyulan hasret nede ulu bir arzulayış. O bence içten içe ağlayış yada senden ayrı yaşayış."

"Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz… Unutma sevmek daima beraber olmak değildir. Sen yokken bile seni yürekte yaşatabilmektir…"

"Ilık bir rüzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklıma sen geldin çünkü özlenen sendin."

"Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin."

"Bir gün bir sevda çalar kapınız… Şaşrırsınız, beklemiyorsunuzdur… Bugüne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmışsınızdır. Ancak, bu sevgi aşktan öte olarak yerini alır gözlerinizden kalbinize!"
Özleyeceksin . . . ! Kızıyordu, kıskanıyordu, küsüyordu, çok soru soruyordu: Ama beni seviyordu diyeceksin! Nazım Hikmet Ran